CUM COMAND

Cum comand si cum platesc pe EpicKeys.ro

Prin intermediul website-ului pot fi achizitionate produse astfel cum acestea apar in pagina. Produsele disponibile la vanzare pe website pot varia in functie de stocuri sau de alte motive. Oricine poate plasa o comanda pe www.epickeys.ro, fie ca este persoana fizica sau persoana juridica.

Pasul 1: Clientul alege produsele prin selectarea acestora si a cantitatii dorite.
Pasul 2: Clientul introduce produsele in cos (butonul Adauga in cos), fiind informat despre valoarea totala de plata.
Pasul 3: Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expeditie, date de facturare, alte date dupa caz) și apasă butonul „plaseaza comanda” acceptand in prealabil termenele si conditiile website-ului.

Exista riscul ca, urmare a plasarii mai multor comenzi simultante in cadrul website-ului in acelasi timp, stocurile de produse sa se epuizeze. Intr-o asemenea situatie, noi ne obligam sa notificam clientii care au plasat o comanda prin intermediul website-ului, in termen de maxim 24 ore de la comanda, cu privire la epuizarea stocurilor si dupa caz stabilim cu clientii o noua data de livrare sau rambursam suma achitata.

Preturile afisate sunt finale si includ TVA.

Este de datoria clientul sa verifice compatibilitatea sistemului sau cu produsul pe care intentioneaza sa il achizitioneze. Toate produsele noastre au in descriere specificatiile recomandate pentru rularea produsului in conditii bune.

Garantia produsului intra in vigoare din momentul emiterii facturii fiscale, in momentul emiterii facturii fiscale, comanda este si transmisa clientului. Daca clientul nu a gasit emailul cu produsul comandat in 24 de ore de la plasarea comenzii, este obligatia clientului sa ne contacteze. Garantia produsului achizitionat nu are nicio legatura cu functionalitatea acestuia.

Prin urmare, pentru aducerea la conformitate a eventualelor defecte aparute in perioada de garantie, produsele pot fi predate cu un simplu e-mail catre office@epickeys.ro sau folosind Formularul de contact din cadrul site-ului.

CUM PLATESC

Cum comand si cum platesc pe EpicKeys.ro

Transfer bancar (OP) la ghiseul bancii dumneavoastra sau prin aplicatia mobila sau interfara web specifica fiecarei banci.

Poti plati prin transfer bancar folosind datele bancare pe care ti le punem la dispozitie atunci cand finalizezi comanda. Te rugam sa incluzi pe ordinul de plata (OP) atunci cand efectuezi plata si numarul comenzii primite pe e-mail. (verifica te rog si folderul SPAM)
ATENTIE! Daca ai comandat o licenta digitala codul de activare al produsului il vei primi numai dupa confirmarea incasarii.

Cu cardul de credit, online si in siguranta via Stripe.

Cu cardul de credit, online via PayU sau in rate fixe, fara dobanda.

Cu cardul de credit sau numerar, in reteaua de terminale de plata Selfpay.

Ai la dispozitie peste 10.000 de statii de plata in peste 1.000 de localitati din Romania.

Cu cardul de credit sau numerar, in reteaua de terminale de plata Paypoint.

Ai la dispozitie peste 20.000 de puncte de plata in peste 6.000 de localitati din Romania.

Online, via PayPo, comanzi acum produsele preferate, platesti peste 30 de zile.

Online, via Mokka, comanzi produsele preferate, si platesti in 1-24 rate sau peste 30 de zile.

Este posibil ca unele plati sa nu solicite autorizare, in functie de specificul tranzactiei. Tranzactia urmeaza sa fie confirmata prin e-mail, pe adresa asociata comenzii tale.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA Classic, Visa Electron si MASTERCARD, inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2. Comenzile platite cu cardul sunt finalizate imediat dupa plata, licentele fiind trimise pe e-mail in aceeasi zi.

Ramburs la livrare via curier. (in momentul livrarii produsului)

Plateste ramburs, la livrare, in numerar direct curierului pentru produsele fizice, licente pe suport DVD/USB/MEDIALESS.
ATENTIE! Daca ai comandat o licenta digitala codul de activare al produsului il vei primi numai dupa confirmarea incasarii.