Istoria PayPoint

Infiintat in 1997, Grupul PayPoint proceseaza anual tranzactii in valoare de aproximativ 14 miliarde de lire sterline pentru mai mult de 1.500 de parteneri.
In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de incasare sume in numerar sub marca proprie in august 2008 si a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.

PayPoint Romania este principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail din Romania. In prezent, PayPoint asigura incasarea platilor pentru 85% din furnizorii de utilitati si servicii telecom din tara noastra.

Serviciile companiei sunt disponibile in aproximativ 20.000 de locatii (Cumpara via Paypoint produsele de pe EpicKeys.ro) in care clientii pot efectua diverse plati: facturi utilitati (electricitate, gaze, apa etc.), telefonie fixa si mobila, rate, asigurari, roviniete, internet si cablu, transfer de bani, loto sau servicii de securitate. De asemenea serviciul de coletarie este disponibil pentru consumatori, astfel ca acestia isi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o ora potrivita programului lor.

Misiunea PayPoint

Misiunea companiei este aceea de a-si mentine pozitia de lider de piata pe segmentul serviciilor in care opereaza, cu un portofoliu in permanenta diversificat, compania preferata de consumatorii, comerciantii si furnizorii parteneri.

Valorile PayPoint

Orientare spre client
Intelegem nevoile clientilor nostri (furnizori, comercianti, consumatori) si construim procesele, serviciile si solutiile optime in scopul intampinarii acestora.

Ambitia
Suntem orientati catre rezultat, suntem indrazneti, avem atitudinea “Da, se poate!”.

Dedicarea
Suntem implicati, actionam cu energie si ne bucuram de atingerea obiectivelor.

Responsabilitatea
Ne bazam pe propriile forte, ne respectam promisiunile si ducem lucrurile la bun sfarsit.

Creativitatea
Suntem permanent in cautarea unor noi abordari, rezolvam problemele si identificam oportunitatile de imbunatatire.

Spiritul de echipa
Ascultam, intelegem si ne oferim sprijin reciproc.

In plus, punem accent si pe:

Investitiile in tehnologie
Serviciile oferite de PayPoint au la baza o tehnologie moderna si investim in dezvoltare permanenta.

Protectia mediului
Suntem permanent implicati in proiecte de recuperare si reciclare a ambalajelor, a accesoriilor si echipamentelor electrice si electronice, fiind preocupati de efectele negative ale deseurilor asupra mediului.

Incepand cu luna Ianuarie 2024, aveti posibilitatea sa achizitionati offline produsele preferate, cu cardul de credit sau numerar, in reteaua de terminale de plata Paypoint.

Ai la dispozitie peste 20.000 de puncte de plata in peste 6.000 de localitati din Romania. (Cumpara via Paypoint produsele de pe EpicKeys.ro)

Echipa PayPoint

Suntem o echipa dinamica, interesata de nou, de evolutiile tehnologice, de preferintele clientilor si consumatorilor si, ori de cate ori ne cautam un coechipier nou, vrem sa impartasim aceleasi curiozitati care ne ajuta in permanenta sa fim mai buni, sa crestem ca business.
Ne straduim sa asiguram un mediu de lucru prietenos si primitor si incurajam initiativele, performanta si formarea continua a oamenilor.
Suntem profesionisti, pasionati de ceea ce facem, avem o atitudine pozitiva, promovam in permanenta colaborarea intre echipe si respectam activitatea fiecaruia dintre membri. Iar in loc de concluzie: suntem mandri sa fim in echipa PayPoint!