Despre SelfPay

SelfPay este compania fondata in anul 2009, care ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin cea mai mare retea de terminale de tip self-service din Romania.

In Romania, peste 7,4 milioane de oameni depind lunar de cel putin doua-trei servicii de utilitati care, desigur, trebuie platite periodic. In acest context, un sistem de plata accesibil, sigur si usor de folosit nu e doar o convenienta, ci o nevoie reala de a avea la indemana plata facturilor cu doar cateva atingeri de ecran.

In acest context am pornit in 2009 sub brandul SelfPay

Cu gandul de a face viata mai usoara tuturor celor care au de platit diferite servicii de care beneficiaza, indiferent ca e vorba de televiziune, internet, telefonie sau alte categorii. Stiam ca tehnologia este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba de plati, asa ca ne-am asigurat ca terminalele noastre ofereau acces simplu, securizat si rapid clientilor nostri.

La finalul lui 2017, am ajuns sa avem peste 2.900 de terminale active prin intermediul carora clientii nostri aveau acces la mai mult de 100 de servicii. In 2017, cele peste 7 milioane de tranzactii procesate pe parcursul anului ne-au confirmat ca serviciile pe care le aducem mai aproape de oameni chiar schimba ceva si ca am reusit sa castigam increderea a milioane de clienti care ajung sa foloseasca serviciile noastre.

La sfarsitul anului 2017

Am hotarat ca este nevoie de o schimbare si am decis sa incepem un proces de rebranding pentru ca ne dorim sa ramanem mereu cu un pas inainte fata de ce se intampla in jurul nostru.

Din primele luni ale lui 2018 am devenit SelfPay, un serviciu care ofera clientilor o abordare omni-channel pentru a le intalni cat mai eficient nevoile. Terminalele de plata s-au transformat si ele si au devenit Statii de Plata SelfPay care aduna intr-un singur loc platile de facturi si achizitionarea de servicii. Toate prin doar cateva atingeri de ecran.

Indiferent de metoda de plata preferata

Cu numerar, cu cardul, prin aplicatii mobile, coduri QR, samd, clientii Selfpay au acces 24/7 la tehnologie moderna si servicii de cea mai buna calitate. (Cumpara via Selfpay produsele de pe EpicKeys.ro)

Ne dorim ca viitorul platilor sa arate mai sigur, mai modern si mai adaptat nevoilor clientilor, asa ca vom continua sa dezvoltam servicii care sa faca viata oamenilor mai buna, iar achitarea de facturi sa nu mai fie privita ca un moment consumator de timp si stresant. In fond, timpul liber se numara printre micile bucurii care ne fac viata mai frumoasa, asa ca il meritam din plin.

Ne gasesti oriunde si oricand, in toata tara

Incepand cu luna Noiembrie 2023, aveti posibilitatea sa achizitionati offline produsele preferate, cu cardul de credit sau numerar, in reteaua de terminale de plata Selfpay. (Cumpara via Selfpay produsele de pe EpicKeys.ro)

Ai la dispozitie peste 10.000 de Statii de Plata SelfPay in mai mult de 2.000 de localitati din Romania! Afla ce statie de plata SelfPay este in apropierea ta.

Valorile noastre

Credem mult in ceea ce facem si construim totul pe baza unor lucruri esentiale pentru noi:

INCREDERE
Oferim clientilor nostri servicii de calitate pe care se pot baza

ONESTITATE
Oferim clientilor nostri transparenta si securitate la fiecare nivel

APROPIERE
Oferim clientilor nostri servicii la indemana si suportul de care au nevoie

CREATIVITATE
Oferim clientilor nostri servicii inovatoare care sa le faca viata mai usoara

AGILITATE
Oferim clientilor nostri servicii mereu adaptate celor mai noi tehnologii

PASIUNE
Oferim clientilor nostri servicii in dezvoltarea carora ne-am implicat cu totul

Tehnologie de ultima ora

Sistemul SelfPay este gazduit intr-o infrastructura securizata privata, cu capacitate de procesare de pana la 1.000 de tranzactii pe secunda. Serverul principal este conectat in siguranta prin VPN cu toti furnizorii de servicii: companii de telecomunicatii, companii de utilitati etc. Sistemul nostru de back-office include raportarea in timp real, management de la distanta, reconcilierea automata a tuturor tranzactiilor, etc, dar si module personalizate la cererea partenerilor nostri. (Cumpara via Selfpay produsele de pe EpicKeys.ro)