FORMULAR DE CONTACT

Pentru a intra in contact cu noi, te rugam sa completezi acest formular de contact alaturat, echipa noastra dedicata de suport va prelua solicitarea ta in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a-ti garanta un raspuns corect, rapid si complet te rugam sa introduci intotdeauna datele corecte si complete de contact. Alegerea corecta a categoriei pentru care ai nevoie de suport este intotdeauna un Plus!

Te rugam sa tii cont ca evenimentele de tipul „Black Friday” pot duce la intarzieri medii in oferirea unui raspuns relevant, din partea echipei noastre de suport. Fii fara grija, facem tot posibiliul sa rezolvam toate solicitarile primite de la voi in timp util.

Ne puteti scrie oricand, despre orice la office@epickeys.ro (nu incurajam mesajele de tip SPAM!) ne rezervam dreptul de a raspunde solicitarilor primite de la voi direct, via e-mail conform politicii de securitate a companiei.

formular-de-contact

Empendo Distribution SRL (denumit in continuare EpicKeys.ro) se angajeaza sa respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date prin luarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, destinate sa puna in aplicare in mod eficient principiile de protectie a datelor.

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Pentru a rezolva o situatie cat mai rapid avem nevoie sa stim exact unde este problema.
Va rugam sa ne comunicati aceasta informatie daca solicitarea este legata de o comanda.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa oferim un raspuns complex, solicitarii tale, ajuta-ne cu cat mai multe informatii posibile.