FORMULAR DE RETUR

Pentru a beneficia de un proces de retur rapid si eficient, produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Te rugam sa completezi corect acest formular de returnare a produsului, echipa noastra va prelua solicitarea ta in cel mai scurt timp posibil.
Poti returna produsul direct la easybox Sameday, va trebui sa stii numarul comenzii primite pe e-mail. Nu uita sa verifici restrictiile si conditiile de transport in easybox.

  • Returul se face cu etichetele / sigiliile intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Lipsa lor poate invalida acceptarea cererii de retur.
  • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Te rog sa tii cont ca evenimentele de tipul „Black Friday” pot duce la intarzieri medii in oferirea unui raspuns relevant, din partea echipei noastre de suport. Fii fara grija, facem tot posibiliul sa rezolvam toate solicitarile primite de la voi in timp util.

formular-de-retur

Empendo Distribution SRL (denumit in continuare EpicKeys.ro) se angajeaza sa respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date prin luarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, destinate sa puna in aplicare in mod eficient principiile de protectie a datelor.

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Completeaza cu atentie acest camp pentru o eficienta sporita.
Ne dorim sa stim in ce stare vom primi produsul de la tine.
Pentru a rezolva o situatie cat mai rapid avem nevoie sa stim exact unde este problema.
Ne dorim sa oferim un raspuns complex, solicitarii tale, ajuta-ne cu cat mai multe informatii posibile.