GARANTIA DE CONFORMITATE

Garantia produselor vandute

Cu EpicKeys beneficiezi intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor.

Prin garantia comerciala ai la dispozitie asistenta gratuita din partea vanzatorului sau a producatorului in baza certificatului de garantie emis.

Garantia de conformitate este garantia oferita de catre vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp de 36 luni prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde.

In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare.

Pentru a beneficia de garantie este necesar sa ai documentul de achizitie al produsului si certificatul de garantie, preferabil in original. (daca cel din urma a fost emis)

In cazul lipsei conformitatii consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire fara plata, prin reparare sau inlocuire, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs.

Prin urmare, pentru aducerea la conformitate a eventualelor defecte aparute in perioada de garantie, produsele pot fi predate cu un simplu e-mail catre office@epickeys.ro sau folosind Formularul de contact din cadrul site-ului.

GARANTIA PRODUSELOR VANDUTE

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre EpicKeys beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru a evita orice fel de problema de activare a produsului achizitionat, va recomandam sa activati licenta imediat cum o achizitionati de la noi, un termen recomandat de activare este de aproximativ 5 zile de la achizitie.

Majoritatea produselor comercializate de catre noi sunt digitale, aceste chei de activare denumite oficial ESD (Electronic Software Distribution) odata emise de catre Microsoft (datorita numarului foarte mare de boti care fac crawl farming de chei digitale pe internet) devin foarte volatile, de aceea este recomandata o activare imediata a lor, imediat dupa generarea acestora. Producatorul blocheaza aceste chei de activare, intr-un interval de 30 de zile (termenul maxim) de la emiterea lor tocmai pentru a nu fi folosite necorespunzator. (crack/hack/clone, etc.)

Licentele de activare sunt unice si autentice, odata activate, acestea raman activate pe termen nelimitat sau dupa caz, limitat in cazul produselor pe baza de abonament. (subscription, ex: Microsoft 365, Antivirus de orice fel, etc.)

EMPENDO DISTRIBUTION SRL,  producatorii si/sau partenerii autorizati de catre producatori, nu vor onora garantia in cazul unor defecte/probleme, daca acele defecte sau probleme au fost cauzate din culpa clientului final.

Beneficiati de Garantia oferita de catre noi, in urmatoarele situatii:

– Primiti pe adresa de e-mail o licenta gresita.
– Primiti pe adresa de e-mail o licenta incompleta.
– Primiti pe adresa de e-mail o licenta care a fost trimisa din greseala si altui client.
– Primiti pe adresa de e-mail o licenta care nu functioneaza corect din diverse motive.
– In decursul celor 24 de luni de la achizitie, licenta sufera modificari de orice natura, necauzate de catre utilizator.