LIVRAREA PRODUSELOR CUMPARATE

Iti intelegem nerabdarea. Ai apasat butonul ”plaseaza comanda” si simti cum te napadesc brusc o sumedenie de intrebari existentiale. La cele care privesc livrarea produsului tau iti vom raspundem mai jos. La cele despre sensul vietii, inca mai meditam. Singura dintre ele pentru care avem un raspuns cert este ”ce inseamna oriunde ?”. Cand este vorba despre livrarile efectuate de catre EpicKeys.ro, oriunde inseamna exact acolo unde locuiesti tu. Atata vreme cat locatia respectiva se afla pe teritoriul Romaniei, dar nu izolat in varf de munte!

Produsele comercializate de catre EpicKeys.ro sunt noi si sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, sunt insotite de fisa de garantie aferenta si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrarea acestora catre clientul final. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face numai in prezenta curierului, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Toate promotiile prezente in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil. Toate produsele pe care le comercializam, beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizor, producator sau distribuitorul oficial, valabila oriunde pe teritoriul Romaniei.

In cazul afisarii unui pret derizoriu, datorat cel mai probabil unei erori de ordin tehnic EpicKeys.ro isi rezerva dreptul de a nu livra comanda catre client.

Care este termenul de livrare ?

Termenul uzual de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri inclusiv, cu exceptia sarbatorilor legale. Termenul porneste de la data confirmarii comenzii via e-mail, respectiv de la data documentului fiscal emis. (factura de achizitie)

In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.) Epickeys.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenul standard de livrare.

Termenul maxim de livrare nu va depasi 5 zile calendaristice de la data comenzii online. Totusi, este bine de stiut ca 9 din 10 clienti isi primesc coletele in termen de cel mult 48 ore de la ridicarea acestora de curier din depozitul central.

Pentru produsele disponibile cu status de precomanda, termenul de livrare va putea fi oricand modificat de producatori, fara o notificare in prealabil in functie de eventualele schimbari ale datelor de lansare.

Cand se livreaza produsele ?

De luni pana sambata, intre orele 10:00-18:00. (sambata cu siguranta, programul este mai scurt)
Nu se fac livrari duminca si in zilele de sarbatori legale.

Ce inseamna mai exact ”livrare pana la usa” ?
Eu locuiesc la etajul 19/20.

In primul rand felicitari, privelistea trebuie sa fie deosebita de sub streasina norilor. In al doilea rand, livrarea pana la usa chiar asta inseamna, ca iti vom livra coletul pana la usa apartamentului, sau pana la poarta, in cazul in care adresa de livrare este la casa.

Cum se intampla cu livrarea produselor, la modul practic ?

Pentru comenzile plasate in magazinul online, asteapta sa primesti de la noi mesajul de confirmare a comenzii. (nu cel de plasare a comenzii, care vine aproape instant dupa ce apasati butonul de “plaseaza comanda”)

In ziua prevazuta pentru livrare, vei fi notificat telefonic sau prin SMS de compania de curierat despre intervalul programat pentru livrarile din zona ta. Aceasta notificare va cuprinde si un numar de contact al curierului. Daca nu ai putut sa receptionezi coletul si livrarea nu s-a putut efectua in ziua respectiva, curierul va face o a doua incercare de livrare in ziua urmatoare.

In cazul in care livrarea nu a putut fi efectuata nici la a doua incercare, coletul va fi redirectionat catre unul din depozitele noastre.

Poti sa intri in legatura cu noi pentru a ne solicita o noua livrare. Este bine sa stii ca daca si aceasta a doua tentativa de livrare esueaza, iti vom cere sa achiti taxele de livrare, inclusiv cele initiale.

LIVRAREA LICENTELOR via E-MAIL sau CURIER
Livrarea produselor cumparate

Pentru licentele digitale

Daca ai cumparat un produs digital si ai platit via card online, vei primi licenta in aceeasi zi impreuna cu datele comenzii tale, instructiuni de activare, factura si toate informatiile legale de utilizare.

Pentru licente fizice, in plic (USB/DVD/MEDIALESS)
Livrarea produselor cumparate

Daca ai cumparat un produs digital cu plata OP/Ramburs sau ai cumparat un produs fizic, vei primi produsul in aproximativ 1-2 zile lucratoare, exceptand sarbatorile legale, via curier dupa confirmarea incasarii, impreuna cu datele comenzii tale, instructiuni de activare, factura si toate informatiile legale de utilizare.

PROGRAMUL EXPEDITIILOR

Livrarea produselor cumparate

Pentru licentele digitale

Expediem licentele cumparate exclusiv pe adresa de e-mail asociata contului tau in aceeasi zi, dupa confirmarea platii cu cardul sau manual in cazul platilor prin transfer bancar (OP) de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 18:00.

Atentie! Nu vom trimite key-urile de activare pe alte adrese de email.

Pentru licente fizice, in plic (USB/DVD/MEDIALESS)

Curierul va prelua comanda dumneavoastra de Luni pana Vineri in ziua comenzii pana la ora 17.00.

Atentie! Ziua trebuie sa fie lucratoare, nu se ridica comenzi in weekend.

Comenzile date dupa ora 16.00, vor fi preluate a doua zi lucratoare.

La plata prin transfer bancar (OP), licenta se va trimite exclusiv dupa confirmarea incasarii.

Licentele fizice se pregatesc pentru expeditie via curier imediat dupa confirmarea platii.

La finalizarea cu succes a platii cu cardul, licentele se pregatesc automat pentru curier.