Tutoriale Office

Office 2019 Professional Plus, tutorial instalare si activare

Dezinstaleaza orice versiune de Microsoft Office ai instalata folosind Control Panel, inainte de a incepe procesul de instalare a produsului nou achzitionat. Majoritatea dispozitivelor vin cu Office 365 preinstalat. Nu poti avea doua versiuni de Office diferite, instalate in acelasi timp!

Asigura-te ca descarci software-ul original direct de pe site-ul Microsoft. Daca descarci o versiune de pe Torrente de exemplu, nu o sa il poti activa. Descarcarea poate dura cateva minute in functie de conexiunea ta la internet. Fisierul descarcat va avea la final extensia .ISO sau .IMG.

1. Licentiere Office via Asocierea cu un cont Microsoft

(cea mai simpla forma de activare, dar si cel mai scump tip de licenta)
Office 2019 Professional Plus, 32/64 bit, Multilanguage, asociere cont MS, licenta digitala

Dupa ce ai achizitionat aceasta licenta de la noi, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi https://setup.office.com, sa inregistrezi un cont nou de utilizator (daca nu ai deja un cont inregistrat) sau sa intri in contul existent (daca ai deja un cont inregistrat). Urmand pasii din procesul de activare al produsului vei putea asocia cheia de Licenta a produsului, contului tau Microsoft. Pentru a descarca kit-ul de instalare, urmeaza instructiunile de pe ecran.

2. Licentiere Office via kit de instalare .ISO

(nimic mai simplu! Instalezi kit-ul iar la final, activezi)
Office 2019 Professional Plus, 32/64 bit, Multilanguage, kit ISO Retail, licenta digitala

Dupa ce ai achizitionat acest tip de licenta de la noi, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi kit-ul (stai fara grija, noi iti vom pune la dispozitie toata documentatia necesara), dupa finalizarea procesului de instalare pur si simplu introduci licenta, in fereastra de activare, asta este tot, atat de simplu!

3. Licentiere Office via kit de instalare .ISO, telefonica

(cel mai ieftin tip de licenta, putin mai dificil de activat)
Office 2019 Professional Plus, 32/64 bit, Multilanguage, activare telefonica, licenta digitala

Dupa ce ai achizitionat acest tip de licenta de la noi, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi kit-ul (stai fara grija, noi iti vom pune la dispozitie toata documentatia necesara), dupa finalizarea procesului de instalare introduci codul de licenta. Urmeaza pasii de mai jos, pentru a activa cu succes produsul!

Dupa ce ai introdus cheia de licenta in prima fereastra de activare a produsului, se va deschide o fereastra suplimentara de activare de unde vom alege activarea telefonica.
(Bifati optiunea I want to activate the software by telephone)

Step 1, vom alege Romania ca si tara de activare, sau orice alta tara in care veti activa produsul.
Step 2, vom introduce codul format din cele 9 casute (installation ID) aici.
Step 3, vom introduce codul generat pe website in cele 9 casute goale (numerotate de la A – H) din asistentul de instalare.

Iti recomandam sa deschizi un fisier text (notepad, word, samd.) in care sa copiezi cu foarte mare atentie codul numeric de la Step 2.
Dupa ce ai copiat codul, selecteaza-l cu mouse-ul, foloseste functia Copy/Paste si copiaza-l in campul Installation ID (IID) de aici.
Inainte de a apasa butonul GET, bifeaza casuta de verificare I’m not a robot, selecteaza versiunea de Office pe care doresti sa o activezi cu ajutorul butonului Select version.
Apasand butonul GET (dupa o perioada de asteptare de maxim 60 de secunde) ti se va genera ID-ul de confirmare al licentierii produsului, pe care va trebui sa-l introduci la Step 3.

Esti aproape gata!

Dupa ce ai introdus toate informatiile din pasii de mai sus, tot ce mai ramane de facut este sa apesi butonul Next, daca ai facut totul corect si cu atentie, dupa cateva secunde vei primi confirmarea activarii produsului. Foloseste butonul Close pentru a finaliza activarea.
Cand vei deschide pentru prima oara fisier Word/Excel, se va deschide o fereastra noua, din care va trebui sa alegi ce fel de fisiere poti deschide cu suita Office. Selecteaza optiunea Office Open XML Formats. Iti recomandam sa restartezi calculatorul dupa finalizarea instalarii.
Pentru a verifica daca produsul a fost activat cu succes, deschide un fisier Word si navigheaza File -> Account -> Product Information.
Te bucuri acum de un Office 2019 Professional Plus cu licenta permanenta.