INFORMATII GENERALE

Aceasta Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitatile in care noi, societatea EMPENDO DISTRIBUTION SRL, procesam informatiile aduse la cunostinta noastra, incluzand datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci cand acesta este utilizat de dumneavoastra.

Societatea noastra are sediul social in Bucuresti, str. Rosia Montana, nr. 1, bl. 17, sc. 2, et. 6, ap. 68, sector 6, societatea este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/17386/2017, avand cod unic de inregistrare RO38349181.

Politica de confidentialitate descrie tipurile de date personale pe care le colectam, modul in care utilizam informatiile, cui ii sunt transmise datele, precum si drepturile si optiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
De asemenea, prin prezenta politica descriem masurile pe care le luam pentru a asigura securitatea informatiilor si cum ne puteti contacta in legatura cu punerea in practica a protectiei datelor si pentru a va exercita drepturile.
In general, intentia noastra este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar de catre vizitatorii website-ului nostru si care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informatii privind serviciile societatii noastre respectiv produsele si ofertele noastre speciale.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica pentru a afla mai multe informatii despre modul in care procesam informatiile aduse la cunostinta noastra, incluzand datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci cand acesta este utilizat de dumneavoastra.
Politica noastra de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal se aplica oricarui vizitator sau membru al website-ului EMPENDO DISTRIBUTION SRL. (www.epickeys.ro)

EMPENDO DISTRIBUTION SRL se angajeaza sa respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date prin luarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, destinate sa puna in aplicare in mod eficient principiile de protectie a datelor.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteti utiliza site-ul nostru fara a dezvalui date cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru a avea acces la serviciile/produsele noastre, vi se va solicita furnizarea acestor date in timpul unui proces de inregistrare sau pentru plasarea comenzilor de expeditie.
Prin urmare, colectam date cu caracter personal prin crearea sau actualizarea contului pe care il inregistrati prin utilizarea website-ului, sau prin completarea formularelor de contact prezente pe site.
Nefurnizarea oricareia dintre informatiile si datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea inregistrarii unui cont si, in consecinta, la imposibilitatea accesarii serviciilor/produselor noastre.
Datele solicitate pot include: numele complet, numarul de telefon, adresa de e-mail, domiciliul sau resedinta, adresa de facturare, adresa de livrare, username si parola.

SCOPURILE PRELUCRARII

• Activitati comerciale de vanzare, respectiv pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si EMPENDO DISTRIBUTION SRL.
• Indeplinirea obligatiilor legale ale societatii noastre in contextul realizarii operatiunilor de vanzare (obligatii financiar-fiscale).
• Reclama, marketing si publicitate: pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (posta, email, sms) a informarilor comerciale privind produsele si ofertele noastre.
• In vederea imbunatatirii experientei oferite pe site, a diverselor analize sau raportari privind modul de functionare al site-ului sau a preferintelor de consum ale vizitatorilor site-ului.

TEMEIURILE PRELUCRARII

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:
• Prelucrarea este necesara pentru incheierea unui contract (in ceea ce priveste operatiunile comerciale, furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea contractului, refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale).
• Prelucrarea datelor dumneavoastra este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale (in ceea ce priveste operatiunile de inregistrare in evidentele contabile ale societatii conform normelor fiscale, refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea de a va putea oferi serviciile prin intermediul site-ului)
• Consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing, in cazul in care l-ati furnizat. Aveti posibilitatea de a va retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare email sau prin accesarea optiunii de dezabonare prin accesarea sectiunii ”Contul meu”.
• Interesul legitim de a imbunatati permanent experienta dumneavoastra pe site. Furnizarea datelor in acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizarii datelor nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

DURATA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

EMPENDO DISTRIBUTION SRL prelucreaza datele cu caracter personal doar pe perioada necesara pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus mentionate.
In cazul operatiunilor comerciale, prelucrarea datelor se va efectua pe intreaga perioada a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale ale societatii in materie financiar- contabila/arhivare.
In cazul prelucrarii datelor in baza contului de utilizator sau a consimtamantului privind transmiterea de informari, datele vor fi prelucrate pana la momentul dezactivarii contului, respectiv pana la momentul dezabonarii dumneavoastra.

TRANSMITEREA/DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, EMPENDO DISTRIBUTION SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina desfasurarea activitatii societatii noastre prin intermediul site-ului, precum societati de curierat, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, ori la solicitarea organelor fiscale sau alte autoritati competente de control. Datele cu caracter personal nu vor fi transferate in state din afara Uniunii Europene.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

• Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obtine, de la EMPENDO DISTRIBUTION SRL, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de catre EMPENDO DISTRIBUTION SRL si dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
• Dreptul de a rectifica datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obtine de la EMPENDO DISTRIBUTION SRL rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte/incomplete;
• Dreptul de a sterge datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obtine de la EMPENDO DISTRIBUTION SRL, stergerea datelor dumneavoasta cu caracter personal, insa in acest caz nu veti mai beneficia de serviciile de vanzare si de utilizare a contului.

Acest drept nu va putea fi exercitat in masura in care EMPENDO DISTRIBUTION SRL are obligatia conform legii sa pastreze si sa proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu, in cazul vanzarii de produse/inregistrarea operatiunilor contabile. Datele pot fi sterse in urmatoarele situatii:
• acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
• in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
• in cazul in care va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
• in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
• in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
• datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

• Dreptul de a restrictiona prelucrarea: dreptul de a obtine de la EMPENDO DISTRIBUTION SRL restrictia de prelucrare, in urmatoarele cazuri:
1. (i) acuratetea datelor cu caracter personal este contestata de dumneavoastra;
2. (ii) procesarea este nelegala si prin urmare, va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea prelucrarii;
3. (iii) EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar dumneavoastra solicitati aceste date pentru stabilirea, exercitarea si apararea unor pretentii legale.

Aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

• Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre EMPENDO DISTRIBUTION SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
• Dreptul la opozitie, reprezinta dreptul ca in orice moment, din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, sa va opuneti prelucrarii datelor in temeiul interesului legitim, cu exceptia cazului in care EMPENDO DISTRIBUTION SRL are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau atunci cand scopul prelucrarii este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
• Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezinta dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
• Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere sau instantelor competente, atunci cand considerati ca datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod nelegal de catre EMPENDO DISTRIBUTION SRL
Drepturile mai sus mentionate sunt expres prevazute in Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

CUM PROTEJAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

EMPENDO DISTRIBUTION SRL pune in aplicare masuri de siguranta administrative, tehnice, organizatorice si fizice pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterarii, accesarii, comunicarii sau utilizarii in alte scopuri.
Va informam ca sunteti deplin responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei si a informatiilor inregistrate pe acest site, precum si pentru oricare si toate inregistrarile realizate pe contul dumneavoastra. Prin prezenta consimtiti sa notificati in scris reprezentantii EMPENDO DISTRIBUTION SRL indicati in cuprinsul acestei Politici de confidentialitate, cu privire la orice utilizare neautorizata a parolei dumneavoastra si respectiv a contului dumneavoastra. EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neindeplinirii acestor obligatii de catre dumneavoastra.

ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite in pagina pe care o vizualizati la acest moment. In cazul unor modificari semnificative va vom informa depre acestea prin note de informare usor vizibile postate pe website-ul nostru, indicand la inceputul documentului cand a fost facuta cea mai recenta actualizare. Versiunea revizuita intra in vigoare la data publicarii pe website. Responsabilitatea de a verifica continutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestui document va revine in totalitate.

CUM NE PUTETI CONTACTA

Daca aveti intrebari sau comentarii despre prezenta Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa actualizam datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti la prin e-mail la urmatoarea adresa: office@epickeys.ro