Continuarea navigarii pe site si a utilizarii acestuia implica acordul dumneavoastra de a va conforma si de a respecta urmatorii termeni si conditii de utilizare, care impreuna cu politica noastra de confidentialitate guverneaza relatia dintre EpicKeys cu dumneavoastra in legatura cu acest website.

In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.
Utilizarea acestui site este subiectul urmatorilor termeni de utilizare:

Definitii

Termenii Empendo, EpicKeys.ro sau noi/nostru etc. se refera la detinatorul site-ului.
Termenii „utilizator”, „client” sau „dumneavoastra” se refera la persoana care utilizeaza site-ul nostru https://www.epickeys.ro. Este foarte important sa cunoasteti faptul ca serviciile noastre sunt dedicate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si nu permitem accesul altor tipuri de persoane.

EpicKeys.ro se refera la EMPENDO DISTRIBUTION SRL, detinatorul https://www.epickeys.ro, o companie romaneasca, cu urmatorul numar de inregistrare: RO38349181, Oficiul de comert nr. Reg.: J40/17386/2017 si sediul inregistrat la Bucuresti, str. Rosia Montana, nr. 1, bl. 17, sc. 2, et. 6, ap. 68, sector 6.

Dispozitii generale

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a monitoriza preferintele de navigare si pentru a oferi o experienta sigura si personalizata. Pentru mai multe detalii, va rugam consultati politica noastra de confidentialitate. Continuarea navigarii pe site-ul nostru web reprezinta acordul dumneavoastra asupra politicii noastre privind cookie-urile.

Acest site contine material detinut de catre sau licentiat pentru noi. Acest material include, dar nu este limitat la, design, asezare, aspect si grafica. Folosirea unui hotlink asupra oricaror resurse ale serverului Empendo este complet interzisa in afara unei aprobari scrise. Reproducerea este interzisa in alt mod decat in concordanta cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din actualii termeni si conditii.

Utilizarea neautorizata a acestui site web poate da nastere unei reclamatii de daune si/sau poate sa fie o infractiune. Ne rezervam dreptul de a suspenda accesul la site-ul nostru web utilizatorilor care s-au dovedit a avea un comportament abuziv care ne afecteaza serviciile in orice mod.

Ocazional, acest site poate include link-uri catre alte site-uri web, servind drept canale de informare sau publicitate. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastra, pentru a furniza informatii suplimentare. Acestea nu semnifica faptul ca sustinem site-ul. Nu avem nicio raspundere pentru continutul site-urilor legate.

Folosirea acestui site si orice litigiu care rezulta din aceasta se supune legilor din Romania.

Nici noi, nici oricare terta parte nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea, actualitatea, performanta, caracterul complet sau caracterul adecvat ale informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe acest site web pentru oricare scop practic. Luati la cunostinta faptul ca astfel de informatii si materiale pot contine inadvertente sau erori si excludem in mod expres raspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori in masura maxima permisa de lege.

Modificari ale acestor termeni si conditii – EMPENDO DISTRIBUTION SRL. Poate varia in acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara notificare catre utilizatori. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisarea pe site-ul web https://www.epickeys.ro. Modificari in acest mod vor fi considerate a fi acceptate in cazul in care clientul continua sa utilizeze serviciul dupa data afisarii lor pe site-ul web.

Cu toate ca scopul este sa oferim un serviciu online fiabil, nu putem promite ca serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, ca vor putea raspunde la toate cerintele. Daca o eroare intervine in timp ce utilizezi site-ul, te rugam sa ne contactezi si vom rezolva problema intr-un timp cât mai scurt.
Accesul pe site poate fi uneori restrictionat pentru mentenanta sau actualizari ale sistemului. In cazul in care site-ul nu este disponibil, termenele de livrare sau anulare a produselor raman aplicabile.

Continut Media

Toate licentele comercializate de noi sunt originale de la producator si vin mereu insotite de factura fiscala, facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din site. Rareori acestea pot contine inadvertente:
• Imaginile au caracter informativ si sugereaza pentru ce produs se activeaza licenta pe care o comercializam.
• Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
• Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
• Preturile pentru licentele de pe site pot fi modificate fara notificare prealabila.

Drepturi de autor

EpicKeys este o marca inregistrata, detinuta de EMPENDO DISTRIBUTION SRL.
EMPENDO DISTRIBUTION SRL, este proprietarul sau utilizatorul autorizat sau licentiat al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala din site-ul EpicKeys.ro si continutul acestuia incluzand, fara limitari, orice drept de autor, brevet, design inregistrat, marci comerciale, marci de servicii, coduri sursa, specificatii, template-uri, grafica, logo-uri, baze de date, formate, interfete, programare, oferirea serviciilor altor clienti, software sau orice aplicatie pentru oricare dintre cele de mai sus si orice modificare, imbunatatire, dezvoltare si augmentari ale acestora. Cu exceptia celor prevazute in mod expres aici.

EpicKeys.ro nu acorda niciun drept explicit sau implicit asupra oricaror drepturi de proprietate intelectuala sau informatii secrete detinute pe serverele noastre.

SECURITATEA DATELOR SI A CONTULUI

Daca folosesti site-ul www.epickeys.ro, esti direct raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si protectia datelor tale personale, a adresei de email, numelui de utilizator si parolei de acces. Tu esti singurul raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul sau laptopul pe care il folosesti sa accesezi contul tau personal pe acest website.

EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu va oferi niciodata, sub nici o forma (cu exceptia autoritatilor statului, la cerere) datele tale confidentiale fie adresa, numele de utilizator, emailul sau parola de acces fara acordul tau.

Daca suspectezi ca a fost comprimisa confidentialitatea datelor tale ne vei contacta pentru a bloca accesul la contul respectiv si a crea un nou cont pentru tine sau pentru a modifica datele de acces la contul compromis.

Plata cu cardul este asigurata de un procesator de plati independent de EpicKeys. Tine cont de metodele de securitate oferite de banca ta atunci cand faci plata. Informatiile cardului tau nu sunt memorate nici pe site-ul nostru, dar nici pe site-ul procesatorului de plati. Sesiunile plata cu cardul sunt securizate si datorita certificatului de securitate (apasa pe lacatelul de langa adresa site-ului).

COMENZI SI PRETURI

Prin intermediul website-ului pot fi achizitionate produse astfel cum acestea apar in pagina. Produsele disponibile la vanzare pe website pot varia in functie de stocuri sau de alte motive. Oricine poate plasa o comanda pe www.epickeys.ro, fie ca este persoana fizica sau persoana juridica.

Exista riscul ca, urmare a plasarii mai multor comenzi simultante in cadrul website-ului in acelasi timp, stocurile de produse sa se epuizeze. Intr-o asemenea situatie, noi ne obligam sa notificam clientii care au plasat o comanda prin intermediul website-ului, in termen de maxim 24 ore cu privire la epuizarea stocurilor si dupa caz: sa stabilim cu clientii o noua data de livrare, sau sa rambursam suma achitata.

Preturile afisate sunt finale si includ TVA.

Pretul poate fi modificat in mod unilateral, clientul avand obligatia de a consulta pagina produsului. Totodata, pretul pentru produsele comandate va fi afisat in procedura de comanda.

Preturile recomandate de producator sunt preturile la care producatorul vinde licenta respectiva, exceptie fiind preturile de la oferte unde sunt vandute impreuna mai multe licente cum ar fi 2 licente pentru Windows 11 Professional si asa mai departe. In cazul acestor oferte de tip pachet, preturile taiate sunt preturile integrale adunate pentru fiecare

CONDITII CONTRACTUALE SI RESPONSABILITATEA

Prin accesarea website-ului orice vizitator este obligat sa citeasca si sa respecte termenele si conditiile website-ului.
Prezentul document se considera acceptat fara rezerve in urmatoarele situatii:

– Prin efectuarea unei vizite in cadrul website-ului de catre orice vizitator.
– Prin bifarea rubricii, sunt de acord cu termenele si conditiile website-ului la momentul crearii oricarui cont de utilizator sau a plasarii unei comenzi in cadrul website-ului.

Prin inregistrarea unui cont sau a unei comenzi pe acest website, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica , WhatsApp sau e-mail) prin care noi derulam operatiunile comerciale. Odata inregistrata comanda sau contul, utilizatorul este de acord cu termenele si conditiile enumerate in aceasta pagina. Contractul se considera incheiat intre noi si utilizator in momentul activarii licentei primite de catre utilizator de la noi, prin intermediul postei electronice (email) sau la preluarea pachetului de catre curierul desemnat in cazul licentelor fizice.

In cazul platilor online nu putem fi responsabili pentru nici un cost suplimentar suportat de utilizator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie aplicate de catre banca emitenta a cardului utilizatorului daca moneda contului este alta decat RON.

EpicKeys nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care clientii nu respecta ghidurile, notificarile si informatiile transmise prin email, telefon, Whatsapp, website sau prin orice alt mijloc, in vederea activarii licentelor.

Forta majora

EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu va fi raspunzator pentru nicio nerespectare a obligatiilor care ii revin in temeiul acestor termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau rezonabil, incluzand, fara limitare, un act al lui Dumnezeu, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor retele sau alta autoritate competenta sau o alta parte pentru care EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu este responsabil.

Clientul accepta si confirma ca a citit Termenii si Conditiile prezentate mai sus. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi acest website.

Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale website-ului de catre vizitatori si clienti, precum si modalitatea in care produsele vandute in cadrul website-ului pot fi cumparate. Prezentul document are valoarea unui contract incheiat intre noi si clienti, producand asadar efecte juridice de la data acceptarii sale de catre clienti.

DECLARATIE DE DECLINARE A RESPONSABILITATII

EpicKeys si compania care o administreaza nu sunt sub nicio forma partener Microsoft si nici nu sunt asociati cu brandul Microsoft. Noi suntem revanzatori de licente software digitale si fizice care activeaza sub normele CJUE.

ATENTIE!

Nu putem inlocui licentele deja primite de tine, chiar daca ai gresit produsul dorit si prin urmare nu se pot returna nici banii, conform OUG 34/2014. Licentele se inlocuiesc doar daca sunt defecte si se urmeaza instructiunile noastre pentru a verifica defectiunea lor.

Nu ne asumam responsabilitatea daca nu reusesti sa activezi sau sa instalezi programul pentru care ai cumparat licenta chiar si cu ghidurile si asistenta noastra sau daca nu poti comunica clar problema avuta. Trebuie sa fi constient de produsul ales, de imaginile prezentate in pagina produsului, de descrierea sa inainte de a achizitiona produsul respectiv.